Ervaar de kracht van kleuren en geuren

Inge-Cox-Kleur-Licht-olie-Kleurreeks-met-doosjes2-1024x1024.jpg (1)
Colour-Vibrational-Bodylotion-Inge-Cox-300x300.jpg
Colour-Vibrational-Face-oil-100ml-Inge-Cox-300x300.jpg
Colour-Vibrational-Claypowder-groot-Inge-Cox-300x300.jpg
Cosmetisch-Goud-Inge-Cox-Kleur-Licht-olien-1-300x300.jpg
Inge-cox-Kleur-Licht-olie-Kleurreeks-1024x1024.jpg
Kleur-Licht-olie-Blue-Inge-Cox.png (1)
Kleur-Licht-olie-Orange-Inge-Cox.png
Kleur-Licht-olie-Green-Inge-Cox.png (1)
Kleur-Licht-olie-Yellow-Inge-Cox.png

Kleur Massages


Laat me jou meenemen door de wereld van Kleuren en Geuren.


Kleuren onthullen de diepste geheimen van je lichaam, stimuleren je behoeften en/of kwaliteiten en laten je heerlijk ontspannen. Iedere kleur-kwaliteit is gekoppeld aan een gevoel, emotie en de oliën werken helend op je energie niveau. De kleur-licht oliën worden toegepast volgens de Chinese filosofie en aangebracht op acupunctuurpunten en/of zones.


Vaak hebben we het niet door als onze energie niet stroomt. Toch zijn er al vroeg signalen onder de vorm van slapeloosheid, gespannen schouder- en nek, maag- darmklachten, stress, hoofdpijn, vermoeidheid,...We zijn er ons vaak niet van bewust totdat we de signalen niet meer kunnen negeren. Dan pas gaan we er iets aan doen.


Elk van de aangeboden massages zorgen ervoor dat je terug dichter komt bij jezelf, bewuster wordt, je energie weer kan stromen,

Via de olie neemt je lichaam de kleur-licht frequentie op. Je lichaam laat blokkades los,  je voelt je weer opgeladen, pijnen verminderen of lossen op, je slaapt beter,...


Als onze energie in balans is voelen we ons gelukkiger, we staan in onze kracht en we kunnen de dagelijkse ongemakken van het leven beter aan.


Afhankelijk van jouw behoefte kan je kiezen uit verschillende massages :


- Kleur Healing Massage,

- Trauma Massage,

- Buik Massage,

- Burn-Out Massage,

- Pijnklachten

- Emotional Healing

- Slaapproblemen

- Angsten

- ...
Kleur Healing Massage

Dit is geen klassieke massage. Wel een zachte, energetische aanrakingsmassage waarbij specifieke kleuren worden aangebracht op lichaamszones.

Deze massage is zeer krachtig en zeer helend. Tijdens deze massages kom ik helemaal in contact met jouw zijn en wat jij op dat moment nodig hebt. Na deze massage ben je weer helemaal opgeladen!

Buikmassage

De buikmassage is een massage om pijnklachten te verminderen. Via testpunten op de buik gaan we op zoek welke wervels en organen hierbij betrokken zijn en deze gaan we behandelen. 

Pijnklachten en Emotional Healing

Dit zijn geen specifieke massages maar we gaan hier op zoek naar waar jouw pijnklachten zitten of hoe het is met jouw emoties. Door gebruik van de oliën zullen we jouw pijn proberen wegnemen en je emoties weer in balans brengen

Trauma Massage

Eén van de grote voordelen van de trauma massage is dat je niets hoeft te vertellen. Door het gebruik van de olie ga ik op zoek welk patroon het meest gevoelig is en dat ga ik in ontspanning brengen. Of met andere woorden : je lichaam vertelt het je wel!

Hier wordt meer gewerkt met een glasstaafje dan met de handen. Zo kan jij dichter bij jezelf blijven en lost het trauma beter op.


Burn-out Massage

Deze massage heeft als doel dat je kan opladen via kleur en healing. We testen om te kijken welke organen extra belast zijn en deze gaan we met kleur een extra ondersteuning geven.


Je hoeft geen burn-out te hebben om voor deze massage te kiezen. Kan je een opkikker gebruiken, dan kan je zeker ook voor deze massage kiezen.